Kategori Jadulan

0

JADULAN #1

Wulan Suro, dino Kemis Kliwon malem Jemuah Legi. Enek bocah telu lanang kabeh lagi cangkruk neng emper warunge Mbah Sumirah. Bedjo, Lilo, karo Tarso. Ancene yo bocah ndeso, gur bocah telu wae rame ne...