Category: INTERMEZO

0

Kleleran ing nagari gemah ripah loh jinawih

Hayo coba gawe cara goblok-goblokan wae, sakjane nagari iki kudune adil makmur sejahtera lan sentosa, murah sandang pangan sak papane. Mergo sumber daya alame sing oleh kanugerahane saka Gusti Kang Maha Agung dadi iso...

2

Paijan & Karnapal Agustusan 2012

Bar beduk Kang Paijan tukang becak sekitar Terminal Patria Blitar ngajak anak bojone nang aloon-aloon Blitar. Karepe arep ndelok karnapal agustusan tahun iki. Isuk mau Kang Paijan wis narik becak nang sekitar terminal Patria,...